Bemutatkozás

Társaságunk 2002-ben alakult, családi vállalkozásként. Először kifejezetten a bútoripar kiszolgálására koncentráltunk, bútor üvegajtók és polcok szériagyártását végeztük. Később bővült a tevékenységi körünk, ez köszönhető volt az innovációnak, gépberuházásoknak, így fejlett gépparkkal rendelkezünk.

2008-ban egy új üzletet nyitottunk, hogy még közelebb tudjunk kerülni ügyfeleink nagyrészéhez.

Főprofilunk továbbra is a gyárak, termelőüzemek részére történő üvegbeszállítás, azonban ez mellett nen hanyagoljuk el a lakossági vevőinket sem. Cégünk e részlege az üveggel kapcsolatos bármilyen igényt ki tud elégíteni, az egyszerűtől az extrémig.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a pontos és precíz munkavégzésre, vevőink minél magasabb szintű kiszolgálására, ezért is vezettük be 2005-ben az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert.

Termékeink széles választéka az egyszerű ablaküvegektől, a hőszigetelt üvegeken, mintás üvegeken, bútorüvegeken és tükrökön keresztül az edzett és ragasztott üvegekig terjed.

Szolgáltatásunk palettáján megtalálható az üvegcsiszolás, -fúrás, -hajlítás, fazettázás és edzés. Emellett díszüveg gyártással is foglalkozunk.

A társaság munkatársai magas szintű képzettséggel rendelkeznek az üveggyártás terén. Mindez a minőség iránti elkötelezettséggel párosulva biztosítéka annak, hogy az adott műszaki feladat megoldására az optimális lehetőséget kínáljuk partnereink számára. Cégünk elsődleges céljának a vevői elégedettség biztosítását tekinti, melynek megvalósítása érdekében mindig a minőséget és megbízhatóságot helyezzük előtérbe. Meggyőződésünk, hogy ezen cégfilozófia alkalmazása alapvetően meghatározza társaságunk stabil pozícióját, valamint dolgozóink elégedettségét és jövőképét.